Dyk rätt ner i vem jag är..

Tjenare, tjenare!

Välkomna till min blogg och hit till stockholms dykservice. Det är nämligen så att jag driver denna dykservicefirma – din partner i dykning. Jag servar din dykutrustning, fyller dina flaskor och hjälper dig att prova ut grejer och beställa hem tillbehör du kan tänkas behöva. Vi har vår bas i centrala stockholm och har affären öppen vardagar 10 – 17. Vi erbjuder regulator- och dräktservice och luftfyllning. Vi hjälper er också med råd om utrustning samt ger hjälp till självhjälp. Hos oss kan ni även hyra utrustning eller lämna in er egen utrustning för service.

Jag som driver stället heter stefan, är 36 år gammal och har älskat vatten sen jag var 0 månader gammal, det första jag gjorde var ju att skvalpa runt i mammas mage, brukar jag skämta om, och det stämmer väl på sätt och vis. När jag inte är upptagen med att snacka om allt som har med dykning att göra brukar jag hänga med mina barn, alice 8, john, 6 och jolie 3 år. Det är bland det bästa jag vet att göra här i livet, det som ligger på första plats är när min fantastiska fru mathilda också kan vara med och hänga med oss. 

I denna bloggen kommer jag att prata mycket om mitt liv med dykning, butiken, att driva eget, att ha familj, och mycket mer. Jag hoppas att ni är några som kommer att vilja hänga med mig på denna resan, detta är första gången jag bloggar men jag har alltid tyckt det varit väldigt kul att skriva och kombinera text och bild. Samt att dela med mig av saker i livet, jag är en ganska öppen bok som person och det kan väl vara på både gott och ont, mest gott ändå, kan jag tycka.

Jag håller just nu på att researcha om att minska elförbrukning i min butik och även hemma då jag också har ett stort intresse för miljön och hur vi måste förbättra att miljö-bovar här i världen. Självklart brinner jag lite extra för våra fantastiska, vackra, stora och mystiska hav. 

Ta hand om er gänget, vi hörs snart igen, tjosan!

Father, Daughter, Beach, Family, Daddy, Sunny, Vacation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *