Lediga dagar.

Hej på er mina vattendjur, hur mår ni? Jag själv mår superbra! 

Jag sitter just nu och har en ledig dag tillsammans med min fru faktiskt, barnen är på skolan och vi har haft ensamtid hela morgonen, förmiddagen och har det framtills klockan slår 16. Det är fredag idag så vi tänkte för några veckor sedan att vi skulle ta långhelg denna helgen och så blev det, supermysigt. Denna helgen blir fullspäckad, imorgon ska vi hjälpa våra fina vänner att flytta in i deras nya hus, vilket ska bli superkul! Dom har byggt huset från start till slut och designa deras drömhus, vi är så glada för deras skulle, denna processen har varit utdragen och lång, 2 år drygt har det tagit. Så vi har längtat tills dagen de ska få flytta in och starta sitt nya liv där. Dom är också gravida med deras första barn, en liten kille som har bakats halva tiden redan. Så detta blir en nytt kapiel för familjen!

På söndag ska vi fakitkst åka en sväng till ikea, det är lite grejer vi behöver inhandla och vi har skrivit en lång lista så vi inte glömmer något. Det är inte ofta vi far iväg på sådanan shoppingäventyr så vi passar på när vi väl är där. Det är allt från handukar och vit skärbrädda till blommor och hyllor. 

Barnen ska få vara hos sin farmor och farfar hela helgen så dom är överlyckliga. Mina föräldrar är väldigt aktiva vilket är superkul, de går ofta ut på äventyr i skogen och tar med sig picknick och bygger kojor, så barnen blir så glada när de får veta att de ska spendera helgen hos mina föräldrar. Och mina föräldrar blir lika glada att de ska få ha barnen hos sig. Samtidigt blir ju jag och frugan också vi lite glada över att få vara barnfria några dar, även om vi sjävklart älskar barnen över allt annat vet vi alla att man ibland bara behöver få vara vi två och det är inge fel med det. 

Nej nu ska jag masa mig ut och tvätta bilen faktiskt, och så ska vi en sväng till stan innan odågorna ska hämtas på skolan haha! Ha det gött havskräftor så ses vi. Eller ja.. hörs.

Book, Kit, Miniature Figures, Ikea, Letters, Puzzle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *