Planen med den nya lokan pågår.

Planen med den nya lokan pågår.

Hej, som ni fick veta för några dagar sen, så hände oss en olycka som vi alla mår lite dåligt över. Fastighetsbyrån håller på att göra sitt jobb men vi behöver peppning. Därför ska vi ha ett race i trehjulingar.

Vi har tagit kontakt med ett företag, Monty cyklar. Vi frågade om de har några trehjulingar vi kan låna och det hade dem, så vårt race ska vara i trehjulingar över 500 meter. Poängen är att vi ska bilda teams, de ska bestå av vår egen personal och deras vänner och familjemedlemmar som vill vara med. Vi har fixat några trehjulingar men om någon mer vill vara med får man fixa sin trehjuling själv. Många barn har trehjulingar, så vi funderar även om vi ska ha ett race för barnen men det är något vi inte vet än.

Så klart, allt det här är lite planer till när det blir vår och det blir bättre väder, vi ska nog ha lite grillning med, göra det till en bra stund helt enkelt. Vi kan inte göra mycket vad gäller lokalen och det som hände men kanske vi kan ge folk något att se framemot medan vi hittar någonstans att flytta till.

Från en annan front, så funderar jag på att starta en e-handel som säljer dykarutrustning. Jag vet bara inte hur man gör det på rätt sätt. Jag har hört att det finns många bra sidor där man kan starta en webbshop till låg kostnad och med allt man behöver för att komma igång. Det tänker jag att jag ska kika men vet inte bara om jag har tiden till det. Hur som helst. Det är väl det jag behöver, ta mig tiden till det och börja studera det på riktigt.

Hur som helst, det är bara lite planer inför 2020, vi får se hur det här blir.

Ska fortsätta kolla på lite Netfl… kanske jag inte ska säga plattformen jag använder.

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *