Tips på mat

Är det någon som vet var man kan lära sig göra paella? Eller som kan tipsa om ett bra recept?

Det är så att inför det eventet som vi pratat om i tidigare inlägg, har jag haft för mig att vi skulle kunna göra en paella som avslutande aktivitet. Paella är ju en sån god maträtt och det ska tydligen inte vara så komplicerad att göra eller det är komplicerad men med rätt kunskaper så ska det ju gå.

Sen har jag också förstått att det finns olika typer av Paella, det vill säga, det är inte bara den vanlig fisk och skaldjurspaella. Vad jag har läst är det tre typer av paella som är den mest kända då, Paella från som består främst av kött, skaldjurspaella samt blandad. Personligen har jag testat endast den med skaldjur, det kanske är den absolut vanligaste som finns i Sverige, jag hade dock velat testa den andra med, den med bara kött.

Den ”äkta” paella är gjord av ris, kyckling, kanin, ibland finns det snäckor också, plus allt annat, ett recept jag har sett på nätet så klar. Så jag vill ha en blandning mellan den och den med skaldjur. Så, det finns ju en bra fråga här, vad kan jag lära mig det? Finns det någon som kan tipsa mig om det bästa stället, den bästa videon på YouTube, den bästa bloggen, det bästa receptet, den bästa kokbok som ni kan tipsa om?

Jag vore supertacksam om ni skulle kunna hjälpa mig med det, så att jag kan överraska folket som ska vara med på eventet. Det här är något jag vill göra på egen hand, något jag ska överraska med, det ska bli mitt bidrag till det hela eftersom vi har varit lite nere på grund av allt som har hänt.

Det ska bli en kanon grej det här!

Vi hörs och tacksam för alla tips.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *