En helg i Göteborg med familjen

Hej vänner!

Det känns så himla skönt att det är fredag, som jag har längtat efter helgen! Jag och frugan har tagit med barnen till Göteborg, ska bo på mysigt hotell, gå på Universeum och äta på restaurang. Har ni några tips på bra tapas i Göteborg?

Vi tog tåget och kom fram vid sex-tiden. Så vi har i princip bara hunnit checka in på hotellet och äta kvällsmat. Vi alla var trötta när vi kom hit så vi åt på hotellet och nu myser vi i dubbelsängen framför en tecknad film. Som jag uppskattar såna här stunder med familjen!

Jag har ärligt talat varit väldigt stressad det senaste så en weekend är precis vad jag behöver! Det är alltid mycket kring årsskiftet när man har företag – bokslut, inventering, skatter, kontrolluppgifter och så vidare. Som det kontrollfreak jag är så är jag alltid nervös över att något ska bli tokigt, men vi har världens bästa revisor så jag vet att allt blir som det ska trots min nervositet.

Hur som helst. När vi ändå är inne och pratar om återhämtning och att vila upp sig så har jag och Mathilda bokat en dykarresa i mars, till Röda havet. Det ser jag verkligen fram emot! Jag har inte rest så mycket, jag menar – 36 år, tre barn och gift + driver ett företag. Det har liksom inte funnits så mycket tid över till annat, som resande. Det fina är ju att så länge man är frisk och pigg så kan man göra det efter småbarnsåren och ja, i princip så länge man lever. Det finns alltid nya platser att upptäcka, nya människor att lära sig av, nya insikter att få och att lära känna sig själv bättre.

Många säger att livet börjar vid 30, jag tror snarare att livet börjar på riktigt vid 40. Då vet man vad man vill, har lärt känna sig själv på ett djupare plan och man vågar stå upp för vad man tycker och tänker. Det är åtminstone min syn på det hela.

Nu är det dags att avrunda och jag vill önska er en riktigt skön helg!

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *