Helgen i GBG var kanon!

Det var riktig najs att vara i Göteborg. Den staden är verkligen en av de absolut vackraste städer i Sverige, om inte den vackraste. Den är lagom stor, den är väl omhändertagen, människorna som lever och jobbar i Göteborg är super trevliga, finns en så bra utbud av aktiviteter, restauranger, besöksplatser, butiker, paddan, ja en massa bra saker.

Vi råkade också hamna på andralång, ett av mina favoritställen i Göteborg, där kunde jag avnjuta en riktig god juice gjort på humle (ja, det vill säga öl hehe). Det här med ölen har verkligen blivit så populär, och då menar jag den här med öl från mindre bryggerier, fick smaka på en öl från ett bryggeri som heter två feta grisar, jäkla roligt namn och fantastisk humlejuice (öl).

Så klart var inte det bara jag som hade det trevligt. Min familj hade det med, Mathilda njöt väldigt mycket av frukosten på hotellet, likaså njöt barnen. De åt nog alla pannkakor de skulle ha ätit på ett helt år tror jag. De fick presenter, de fick god mat, de fick INTE humlejuice, även om de tjatade om det, dessa trollungar. Vi har även bestämt oss för att återkomma till sommaren, för att barnen vill så gärna gå på Liseberg. Så klart var det inte rätt tid på året att göra det men till sommaren är det en annan femma och då ska vi se till att fixa en grym bra helg i Göteborg med massa mera humlejuice och Liseberg!

Men, innan Liseberg så ska vi ju på vår dykresa till Röda Havet, jag har nu ordnat med barnvakt, så den delen är avklarad, så det enda vi behöver fokusera på nu är verksamheten, tjäna pengar och har råd att åka med på alla dessa äventyr, så jag ska nog säga upp mig från bloggen för stunden och återgå till mitt arbete. Det var skönt att skriva av mig lite.

Ha det trevlig där ute ni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *