Landat i nya lokalen

Tjena alla vattendjur!

Hoppas ni tar hand om er och varandra där ute i pandemitider, tvättar händerna ofta och håller avståndet. Men låt oss inte deppa ner oss för det, nu har ju vaccinet kommit och det sägs att alla i Sverige ska vara vaccinerade innan hösten kommer. Vilket betyder att det förhoppningsvis kanske är nästan som vanligt i sommar och det går att träffa alla dykarkompisar igen! Det är i alla fall så jag resonerar, tror man blir gladast av att tänka att det löser sig så småningom. 

Så jag ser fram emot en ny dykarsäsong och förbereder försäljningen nu inför i sommar och alla spännande resor till vackra barriärrev runt om i världen – när man får resa som vanligt igen det vill säga. 

Vi har äntligen kommit iordning nu i nya lokalen sedan den gamla brann ner, måste ändå säga att jag trivs väldigt bra här, fin utsikt över Stockholms innerstad och jag gillar närheten till folkvimlet. Dessutom är det nära till tuben som går raka vägen till dagiset där Jolie går, så jag kan lämna och hämta henne smidigt. Mathilda brukar ta bilen och skjutsa Alice och John till deras skola då det är en annan väg dit och hon kan börja lite senare på morgonen än mig. Tycker vi har lyckats rätt bra med livspusslet. Och tänka sig att barnen växer så fort! 

Ett annat pussel jag behöver lösa just nu är att införskaffa ett bättre kassasystem, letar efter något enkelt för att slippa krångel. Man får lära sig många olika saker när man är egenföretagare, så glad att jag har en stark inre drivkraft då det är så mycket som ska fixas och donas. Har ju blivit extra mycket nu i och med att ordna upp efter branden; gå igenom dykargrejerna vad som kan säljas eller måste slängas, vad för nya grejer som måste införskaffas… osv. Ett tag kändes det som det aldrig skulle ta slut, att-göra-listan blev bara längre och längre. Men det var bara att kämpa på och avverka sakerna på listan en i taget så rodde jag det hela i land till slut – mycket tack vare min ljuvliga Mathildas hjälp.

Men nu börjar det som sagt reda upp sig och tillvaron börjar lunka på igen i en välbekant vardag, så skönt. Ska snart packa ihop mig för dagen, ser fram emot att ha en mysig tacoskväll med familjen.

Allt gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *