Sommar

Hallå i sommarvärmen! 

Hoppas att ni har haft många fina dykarupplevelser än? Vädret är ju kanon och med värmeböljan som pågår är det ju väldigt skönt att befinna sig under vattenytan. Se upp bara med om vattnet är förorenat eller smutsigt, kommunerna brukar förvarna om det. En polare blev riktigt dålig nyligen så han fick läggas in på sjukhus en natt på grund av bad i förorenat hav. Han kräktes blod och var helt däckad i nästan två veckor. 

En roligare grej är att det går riktigt bra för mitt företag, med alltför som semestrar på hemmaplan har folk även upptäckt att det är minst lika roligt att dyka här hemma i Sverige, inte bara långt borta vid något exotiskt korallrev. Så våra kurser har varit nästan fullbokade hittills under årets säsong och vi har hyrt ut utrustning och sånt på hyfsat regelbunden basis. Alltid kul när fler upptäcker glädjen i att dyka. Dessutom är det väldigt bra för kassan som tog lite stryk av att mycket förstördes i branden i vintras. Så pass bra har det gått så jag har kunnat uppdatera en del grejer och tänkte rusta upp den nya lokalen lite. Har beställt en Speedheater så kan ta bort gammal färg och måla om här och där, har hört att den ska vara riktigt snabb och effektiv och dessutom miljövänlig. Det blir ett bra projekt under semestern som börjar nästa vecka. Man är ju egentligen aldrig riktigt ledig som egenföretagare men vi har pausat uthyrningen i en vecka och inga kurser på två veckor så hoppas få lite extra tid med familjen då. Sen har jag även hyrt in en extrapersonal så kan vara borta lite mer de kommande veckorna. 

Tänkte åka på minst en weekendresa med familjen och så vi ska hälsa på Mathildas släkt i Falun några dagar också. Har inte träffat dem sen innan pandemin drog igång men nu är alla vi vuxna äntligen fullt vaccinerade så kan ses. Vet att Mathilda har saknat dem, jag gillar dem också men tycker det blir lite väl intensivt att umgås med dem flera dagar i rad men det är bara att följa med och dra på smilbanden. Hon står ju ut med att jag jobbar mer än jag borde så man får ge och ta. Hon har varit ett fantastiskt stöd nu med allt med branden så funderar även på att överraska henne med en present.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *